Translate

fredag den 31. juli 2015

Århus - Espergærde

Så fik jeg cyklet fra Århus til Espergærde... Jeg startede med at møde en super flink motorcyklist, som låste min cykel fast til sin på færgen - vi snakkede over kaffe på overfarten, det var rigtigt hyggeligt 😋

146.5km blev det til, før jeg nåede frem til en noget overrasket mor, der troede, at jeg kom med tog 😋 der er masser af billeder fra turen som gik fra Sjællands Odde - Nykøbing Sjælland - Vipperup - Ejby - Frederikssund - Hillerød - Espergærde 
😊











Jeg kom helskindet frem :D 
Min mor var noget overrasket

Eftermiddagen stod på afslapning, inden vi tog til Helsingør på marsvin-safari - ikke dem med pels, men dem i vandet 😉 vi fik set mange (10+) marsvin og hygget os gevaldigt 😊 der var masser af fart på RIB'en, som var udstyret med to kæmpe motorer - selv hvis der ikke havde været marsvin, havde det været pengene værd bare pga sejlturen 😄











Når jeg er færdig med tri køber jeg altså en RIB 😊 har fundet en brugt på guloggratis til 445.000 😍 det er jo et fund for de penge!(?)


















Da vi var færdige i Helsingør, købte vi is på vej hjem…
Nu sidder vi og hygger med kaffe og afslapning - om lidt skal jeg bare på hovedet i seng, er lidt brugt efter den lange cykeltur 😉😴
Hav en god weekend! 😄👍🏻

mandag den 13. juli 2015

Busy, busy, busy

Ja, jeg har travlt som altid, men nu har jeg da også en del at fortælle om.

Hvis vi starter med at spole kalenderen tilbage til midten af juni måned - her sad jeg midt i eksamensskrivning med min studiegruppe. Vi havde været på virksomhedsbesøg i IKEA og var i gang med at skrive opgave, om


     Hvordan kan kantinen fremme personalets bæredygtige valg i buffeten ud fra et 
     ernæringsmæssigt synspunkt – og hvilke udfordringer kan der være i  
     forandringsprocessen?

 Opgaven mundede ud i et godt produkt, som personalekantinen gerne vil bruge og en bestået eksamen.

Så kommer vi til weekenden for KMD 70.3 Kronborg - 21. juni. Desværre havde jeg influenza den weekend, af alle, så jeg var lidt uoplagt, da jeg stillede til start, men jeg ville alligevel gøre, hvad jeg kunne for at klare mig igennem i en nogenlunde tid. 


Cyklen blev tjekket ind ved nr 1460


Inden svømmestarten - med masser af overskud, trods sygdommen

Svømningen gik fint, slugte lidt for meget af havet, men jeg svømmede trods alt et lille minut hurtigere end sidste år. T1 gik som forventet, det var et meget langt skift, men jeg kom hurtigt ud af dragten og videre på cyklen. 
Efter første runde på cyklen.. Max overskud efter 45 gode km
med et snit lige over 30 km/t
På cyklen var der diamanter i benene på den første runde, men så tog sygdommen desværre over. Kombinationen af smertestillende, energidrik, gels, barer, havvand og kulde gjorde mig dårlig, så jeg var nødt til at stoppe på ruten og kaste op. Sygdommen sænkede mig desværre en del og gav mig en gennemsnitshastighed omkring 28 km/t på de sidste 45 km, så jeg endte i 3:06:23 på cykelturen, men så har man også prøvet 90 km med influenza - den erfaring rigere.

Da jeg kom ind i T2 fik jeg givet cyklen videre hurtigt, og kom hurtigt videre på løbet, igennem den lange skiftezone. Jeg lagde hårdt fra start, et lille håb begyndte at spire for, at jeg ville løbe på 1:52 og nå min PR fra sidste år, til trods for sygdommen.

På løbet mødte jeg lige min mor, så jeg kunne skylle mit tøj og min krop - hun troede at jeg var tørstig, men kiggede lige en ekstra gang, da jeg hældte 1/2 liter vand ned i mine bukser :) 




Det var min første halvmarathon i de helt flade Vivobarefoot
men det gik rigtigt godt med teknikken og farten.
Benene og fødderne var flyvende de første 18 km på løbet, men så begyndte kvalmen desværre at tage mere og mere over, kunne næsten mærke min indmad skvulpe rundt indeni mig, men kæmpede mig gennem løbet og nåede i mål i tiden 5:55:34, det blev til en 12. plads i min age group, og jeg er ganske tilfreds - kun 2 minutter og 34 sekunder langsommere end min PR på 1/2 Ironman - så med lidt god træning og ingen sygdom, kan jeg nok godt gennemføre hurtigere senere på sommeren i Aalborg.
Målfoto - det er så fedt at gennemføre!

Medaljen er kommet op at hænge sammen med de andre derhjemme, alle de gode minder, om de utrolige og vilde ting, jeg aldrig i mit liv havde troet, at jeg kunne opnå.

Om ikke andet, så er min mor i hvert tilfælde meget stolt af mig :D 





Da jeg kom i mål, var det bare hurtigt hjem i et bad, så jeg kunne komme med toget mod Jylland igen, jeg skulle nemlig være opponentgruppe på eksamensopgaver dagen efter, så jeg sad i toget 1 1/2 time efter jeg var løbet over målstregen - godt jeg er hurtig. På vej hjem i toget tog jeg lige en slapper på gulvet med benene op ad cyklen, jeg fik godt nok sendt nogle undrende blikke, men mine ben var for ømme og rastløse til at sidde ned hele vejen ;) 


Endelig hjemme, eksamen overstået, sommerferie og flere konkurrencer på vej. Jeg havde ødelagt min hud et par steder til konkurrencen, rigtigt meget vand i mine sko havde givet en stor vabel og slid fra våddragten havde efterladt slidsår i min nakke, men med lidt hjælp til fødderne fra Kosme2logen og sårhelende creme til nakken, gik det hurtigt over. 










Men jeg fik hurtigt travlt igen, for Aalborg 1/4 Ironman ventede lige om hjørnet, d. 27. juni, så imens mine fødder og min nakke blev klar, gjorde jeg cyklen klar til race igen. Der blev vasket, pudset, olieret og poleret til den helt store guldmedalje. 



Desværre stillede jeg ikke til start d. 27. i Aalborg - min fod var blevet betændt, så vurderede, at når det ikke var mit A-race, ville jeg hellere hvile og blive klar til noget mere konstruktiv træning.


Så blev det juli, og jeg gik i healingsmode, faktisk lidt for meget, da jeg ikke trænede den første uge overhovedet. Jeg havde travlt med en masse andet, eksempelvis opstart af egen virksomhed. Min nye hjemmeside er www.forlivet.nu, kig endelig forbi, selvom den ikke er færdig endnu, heldigvis har jeg fået en grafiker til at hjælpe mig med at lave den og vedligeholde den. Du kan desuden finde mig i det danske CVR Register, mit CVR-nr. er 36210656. Det er vist også meget godt, at jeg begynder at tjene lidt flere penge, for min mountainbike er lige blevet stjålet, så har købt en ny, og den ligger i en helt anden prisklasse :P 


Virksomhed, skatteregler, skattemøder, infoaftener og andet arbejde har taget rigtigt meget af min tid, men nu er jeg kommet stærkt igen med træningen. Jeg har købt en pool, så nu kan jeg få trænet min svømning lidt :P Den er godt nok kun 3,5 meter lang, så skal svømme en del baner, før det bliver til noget, men lidt er vel også bedre end ingenting ;)
Frokost undervejs
I går søndag tog jeg ordentligt fat på træningen igen. Jeg cyklede en lang tur med tre fyre, vi kom vidt omkring i det østjyske. Turen var lige omkring 140 km og vi kørte i 5,5 timer… Pyyh! Det er også en måde at bruge sin søndag på, men det var dejligt, flot og hyggeligt. Og nu hvor jeg har poolen, kan jeg jo fylde den med isvand til restitution, når jeg kommer hjem fra de der lange cykelture.
Efter 140 km - vi er alle ved godt mod, men den der pizza er
meget tiltrængt nu.
Det var så lidt om, hvad der er sket her den sidste måneds tid i mit liv. Der er fart på, og det er til tider hektisk, men sådan kan det jo gå, når man gerne vil være med i alt. Nyd sommeren, der kommer helt sikkert flere indlæg de næste par måneder, men ny virksomhed kræver noget tid, så I må være tålmodige ;)